top of page
Tuinen Marlier

Tuinaanleg door tuinaannemer Tuinen Marlier uit Kortrijk

Kiezen voor tuinonderhoud of zelf uw tuin onderhouden?

Een tuin onderhouden én ervan genieten is niet altijd evident. Tenslotte valt er het hele jaar door wel meer te doen dan het gras maaien, of wat dode bladeren bijeen harken.

Voor u het weet ligt uw tuin er onverzorgd bij en wordt het een bron van ergernis. En dat was wel het laatste wat u voor ogen had toen u de tuin van uw dromen liet aanleggen. Tuinen Marlier in Kortrijk heeft betaalbare oplossingen in tuinonderhoud die u weer volop van uw tuin laten genieten!

Periodiek of eenmalig tuinonderhoud

Tuinen Marlier komt met plezier bij u langs voor wekelijks of maandelijks tuinonderhoud, maar ook als u even overweldigd bent en eenmalig hulp wil inschakelen. U kan op ons een beroep doen voor alle soorten tuinonderhoud
in Kortrijk.

De prijs van tuinonderhoud is afhankelijk van de grootte van uw tuin en een aantal andere factoren. Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat van uw behoeften.

Regelmatig tuinonderhoud voor een gezonde tuin

Door een regelmatig tuinonderhoud geniet u nog meer van uw tuin. Uw tuin ziet er namelijk niet alleen verzorgder uit, uw planten en bomen zullen er ook wel bij varen. 

Boomverzorging is een vak apart, daarom is het belangrijk een beroep te doen op een specialist die weet wanneer en hoe elke boom het best gesnoeid wordt. Tuinen Marlier garandeert een professioneel resultaat en deskundig advies. Vraag vandaag nog een offerte voor:

  • boomverzorging en het snoeien van bomen

  • kappen, rooien en vallen van bomen

  • onderhoud en snoeien van hagen

  • algemeen onderhoud van uw tuin

Kies voor een professionele tuinman met ervaring. Ontdek de service van Tuinen Marlier in Kortrijk.

Bekijk ook onze andere diensten voor tuinaanleg en tuinontwerp.

bottom of page