top of page
Tuinen Marlier

Tuinontwerp door tuinarchitect Tuinen Marlier uit Kortrijk

Een tuinontwerp op maat in regio West-Vlaanderen

In samenspraak en met uw ideeën en voorkeuren gaan we aan de slag voor een tuinontwerp op maat. Na een uitgebreid gesprek waaruit uw wensen kenbaar gemaakt worden, wordt een voorontwerp gemaakt.

Dit wordt eerst samen grondig geëvalueerd alvorens verder te gaan. Volgende stap wordt het beplantingsplan, een belangrijke deel in het ontwerp van de tuin. Via plantkeuze wordt een maximum aan beleving in de tuin gebracht. Hierbij wordt vooral gedacht aan kleur- en bladcontrasten,
bloei, herfstverkleuring, geur, vogels en vlinders, noem maar op..

 

De moderne tuin wordt echt een deel van het huis, een extra kamer als het ware. Ons doel is een meerwaarde creëren voor uw huis, een tuin altijd uitnodigend en vol van beleving voor een maximum aan plezier en ontspanning!

Een tuinontwerp laten maken? Zo doen wij het!

Is het puzzelen voor de tuininrichting van uw kleine tuin? Tuinen Marlier

heeft bakken ervaring met tuinontwerpen. Ongeacht de grootte van uw tuin, halen wij er altijd het maximum uit. Daarbij denken we niet alleen aan het optimaal benutten van de beschikbare ruimte, maar ook aan het maximaliseren van de totaalbeleving. Een slim ‘kleine tuinontwerp’ of een knappe achtertuin ontwerpen, wij doen het met expertise én passie.

Wat kost een tuinontwerp?

Wel, tuinontwerp is altijd op maat. Tenslotte is elke tuin uniek, net als zijn eigenaar. Tuinen Marlier houdt vanaf het eerste gesprek rekening met uw budget en uw wensen. Zo ontwerpen wij een betaalbare tuin die een echte meerwaarde betekent voor uw woning. Benieuwd naar de service van Tuinen Marlier uit Kortrijk? Wij maken graag een vrijblijvende offerte!

Bekijk ook onze andere diensten voor tuinaanleg en tuinonderhoud.

bottom of page